Hårmodeller.no fungerer som et knutepunkt mellom frisører, frisørlærlinger og hårmodeller

Det skal gjøre hverdagen til en frisør eller frisørlærling enklere ved å slippe å måtte ut og oppsøke enkeltpersoner for å finne riktig hårmodell.
Enkeltpersoner som ønsker å være hårmodell, men som ikke har de riktige kontaktene, vil også ha muligheten til å bli hårmodell og få billige hårklipp, farge osv.
Hårmodeller.no fungerer også som et hjelpemiddel for frisørlærlinger under læreperioden, hvor de kan motta og lagre oppgaver de utfører på hårmodellene. Lærlingansvarlig for frisørlærlingene vil kunne ha en tett oppfølging med elevene sine og gi tilbakemeldinger på de behandlingene og oppgavene frisørlærlingen utfører, ark, kopier og permer er ikke lenger nødvendig.
Det er også muligheter for å kommunisere frisører og frisørlærlinger imellom, og se på tidligere behandlinger av hårmodellene hvis man er ute etter litt inspirasjon.

Gründeren bak hårmodeller.no er Charlotte Granlund, idéen oppsto da hun selv var frisørlærling og var ute på jakt etter sine egne hårmodeller. Det kunne ofte være vanskelig å få tak i en hårmodell som passet den oppgaven hun hadde fått, eller få tak i en hårmodell i det heletatt. Resultatet kunne bli å måtte forandre på oppgaven for å passe til hårmodellen, noe som ikke alltid falt i smak hos lærlingansvarlig. Hun som mange andre hadde også vegringer mot å oppsøke fremmede på gata for å høre om de ville sitte hårmodell for henne, det var flaut og ubehagelig.
I dag er ikke Charlotte frisør grunnet en helse som ikke tålte yrket, men hun brenner like mye for frisørfaget og ønsker at andre frisørlærlinger skal få en enklere hverdag enn hun hadde. 
Fra idéen ble født og til hårmodeller.no ble lansert i April 2009 gikk det nesten to år, mye planlegging og grubling ble derfor lagt ned for å få et godt verktøy for frisør og frisørlærling.
 
Vi håper nettsiden innfrir og kan hjelpe alle frisører og frisørlærlinger som ønsker å benytte seg av tilbudet.banner

Om oss

Det skal gjøre hverdagen til en frisør eller frisørlærling enklere ved å slippe å måtte ut og oppsøke enkeltpersoner for å finne riktig hårmodell. Enkeltpersoner som ønsker å være hårmodell, men som ikke har de riktige kontaktene, vil også ha muligheten til å bli hårmodell og få billige hårklipp, farge osv.

Les mer om hårmodeller.no

Kontakt oss

Skulle det være noe du lurer på eller noe du savner på nettsiden, så setter vi pris på om du skriver noen ord til oss.

Kontakt oss her

Følg oss på Facebook og twitter

FacebookTwitter
© Copyright 2009-2017, Hårmodeller.no - alt innhold er beskyttet av åndverksloven - Utviklet av www.futurebanana.com.