Hårmodell – fordeler og ulemper.

Å sitte hårmodell innebærer mer enn bare å være hos frisøren til en normal frisørbehandling. Man sitter hårmodell fordi frisøren eller frisørlærlingen har behov for deg og ditt hår, enten det er i en frisørsalong hvor en frisørlærling øver på en ny klippeteknikk, eller om det er på en scene hvor en frisør vil vise frem salongens seneste klippekolleksjon.

Hva er fordelene og ulempene ved å være hårmodell? Det kan du i grunn selv bestemme. Det er jo forskjellig fra hva hver enkelt anser som en god eller dårlig ting, og det er alltid to sider av samme sak. Vil komme med noen eksempler, så kan du selv gjøre opp en mening.

Som hårmodell skal man la frisør eller frisørlærling gjøre hva de mener er best for ditt hår, og de skal øve seg på klippeteknikker og kanskje nye fargeteknikker. Du må da gi avkall på kontrollen over hva som skal skje med håret ditt, men du vil sannsynligvis komme ut med en fresh frisyre, som du ellers ikke selv hadde kommet på, eller hadde turt å begi deg ut på.

Som hårmodell er man som sagt i frisørene og frisørlærlingenes hender, de vil lære noe nytt ved å benytte seg av nettopp ditt hår. Som mye annet, tar det tid å lære seg nye ting, i frisørenes og frisørlærlingenes tilfelle, klippeteknikker, hårfargeteknikker og håroppsetning. Det vil jo resultere i at du sitter hårmodell i to timer, kontra en time, som du kanskje ville gjort som en normal kunde. Men hvem liker ikke å bli pleiet og dullet med? Man kan se det som en time bortkastet tid, eller en ekstra time med oppvartning og pleie.

Som hårmodell skal man stole på frisøren eller frisørlærlingen, at den gjør en god jobb og gir deg en frisyre du kan trives med, selv om det ikke er du selv som bestemmer hvilken frisyre det er. Hårfarge og hårklipp kan bli en helt annen enn hva du hadde tidligere. Det du får ved å gi avkall på denne kontrollen er en ny frisyre, og du får den gratis eller til en veldig billig penge, i forhold til hva full pris ville vært.

Det er fordeler og ulemper med å sitte hårmodell, men hva er fordel og hva er ulempe? Det får være opp til deg!


banner

Om oss

Det skal gjøre hverdagen til en frisør eller frisørlærling enklere ved å slippe å måtte ut og oppsøke enkeltpersoner for å finne riktig hårmodell. Enkeltpersoner som ønsker å være hårmodell, men som ikke har de riktige kontaktene, vil også ha muligheten til å bli hårmodell og få billige hårklipp, farge osv.

Les mer om hårmodeller.no

Kontakt oss

Skulle det være noe du lurer på eller noe du savner på nettsiden, så setter vi pris på om du skriver noen ord til oss.

Kontakt oss her

Følg oss på Facebook og twitter

FacebookTwitter
© Copyright 2009-2017, Hårmodeller.no - alt innhold er beskyttet av åndverksloven - Utviklet av www.futurebanana.com.