Hårmodeller søkes til frisører

Sitter du med et ønske om å være hårmodell, men ikke vet hvor du skal henvende deg? Eller er du en frisør eller frisørlærling som søker hårmodeller? Her kan både frisører og de som ønsker å være hårmodell finne løsningen.


Vil du være hårmodell?

Hårmodeller.no søker alltid etter nye hårmodeller til frisørene som er medlem av Hårmodeller.no. sitter du med et ønske om å være hårmodell, men ikke kjenner noen frisører eller vet hvor du skal henvende deg, er Hårmodeller.no løsningen. Uansett om du vil være hårmodell i Oslo, hårmodell i Bergen, hårmodell i Trondheim eller hvilket som helst annet sted i Norge, kan du registrere deg som hårmodell på Hårmodeller.no. Vi søker hårmodeller i hele Norge.

 

Som hårmodell vil du ha muligheten for å bli kontaktet av frisører, frisørlærlinger, profesjonelle firmaer og kreative teams fra forskjellige frisørsalonger og frisørprodukt leverandører. Du vil da kunne sitte hårmodell for alt fra hårklipp, hårfarge, hair extensions, permanent og håroppsetning. Sitt enten hårmodell i frisørsalong for frisører og frisørlærlinger eller hårmodell på hårshow, visninger eller kurs. Når det er profesjonelle firmaer eller kreative teams som benytter deg som håårmodell, kan det være du sitter hårmodell på en scene hvor du blir klippet forran et publikum, eller at du skal gå catwalk med din nye frisyre.

 

Du kan lese mer eller registrere deg som hårmodell her.

 

Her kan du gå rett til registreringsskjemaet for hårmodeller.

 


Er du frisør og søker hårmodeller?

Søker du som frisør, frisørlærling, profesjonellt firma eller kreativt team hårmodeller til dine neste oppgaver, kurs, visninger osv, men har vanskeligheter med å finne nok hårmodeller? På Hårmodeller.no kan du finne dine neste hårmodeller.

 

Som frisør slipper du nå gå på gaten og kontakte fremmede mennesker for å finne din neste hårmodell eller dine neste hårmodeller. Nå kan du enkelt finne hårmodellene med noen få klikk på Hårmodeller.no.

 

Hårmodeller.no registrerer de som ønsker å være hårmodell seg og venter på å bli kontaktet av frisører. Hårmodellene er registrert over hele Norge og du kan søke etter de ut i fra forskjellige kriterier, bla. hvor hårmodellen bor, hvordan håret til hårmodellen er i dag og hva hårmodellen har sagt seg villig til å gjøre med håret.

 

Du kan lese mer om Hårmodeller.no eller registrere deg som frisør her.

 

Du kan gå rett til registreringsskjemaet for frisører her.
banner

Om oss

Det skal gjøre hverdagen til en frisør eller frisørlærling enklere ved å slippe å måtte ut og oppsøke enkeltpersoner for å finne riktig hårmodell. Enkeltpersoner som ønsker å være hårmodell, men som ikke har de riktige kontaktene, vil også ha muligheten til å bli hårmodell og få billige hårklipp, farge osv.

Les mer om hårmodeller.no

Kontakt oss

Skulle det være noe du lurer på eller noe du savner på nettsiden, så setter vi pris på om du skriver noen ord til oss.

Kontakt oss her

Følg oss på Facebook og twitter

FacebookTwitter
© Copyright 2009-2017, Hårmodeller.no - alt innhold er beskyttet av åndverksloven - Utviklet av www.futurebanana.com.