Hvordan registrere seg på hårmodeller.no

2 steg for å bli hårmodell

  1. Registrer deg med navn og last opp bilde
  2. Vent på invitasjon fra en frisør eller frisørlærling


3 steg for frisører

  1. Registrer deg
  2. Søk etter riktige hårmodeller for deg
  3. Send invitasjon


Hårmodell

Som hårmodell vil du motta invitasjon fra den eller de frisørene eller frisørlærlingene som ønsker å benytte deg som hårmodell, du har mulighet til å takke nei hvis det ikke skulle passe med tid og sted osv. Du må da gi en tilbakemelding til frisør så tidlig som mulig så frisøren kan finne en erstatter.
Invitasjonen vil bli sendt til din profil på hårmodeller.no og en påminnelse vil bli sendt til din oppgitte mail adresse.
Som hårmodell vil du få frisørbehandlinger gratis eller med svært reduserte priser, dette varierer fra frisørsalong til frisørsalong i forhold til hvilke retningslinjer de har. Det kan også forekomme at du får frisørbehandlingen gratis samt enkelte hårprodukter ol., det skjer som oftes med kreative team ved en visning.
Som hårmodell er det være gratis å opprette profil på hårmodell.no.


Frisør / frisørlærling

Som frisør eller frisørlærling vil du kunne lete etter de hårmodellene som passer den profilen du ønsker, du vil da kunne velge fritt og ubegrenset blant alle hårmodellene. Hårmodellene vil være registrert på bosted, så du risikerer ikke å måtte lete gjennom hele registeret for å finne en i nærheten.
Du sender en invitasjon til hårmodellen om tid og sted osv. Når hårmodellen har fått invitasjonen vil du få tilbakemelding, får du ikke svar innen rimelig tid, sender du en avlysning og inviterer ny. Du vil kunne "evaluere" hårmodellene med enkel ris og ros hvis det er ønskelig.
Behandlingen du gjør på hver enkelt hårmodell vil du kunne dokumentere med bilder, oppgavetekster, egenvurdering, målplanoppnåelse osv. Som frisørlærling vil du også kunne få tilbakemeldinger på oppgavene dine av lærlingansvarlig. Det vil være mulig å se tilbake på tidligere oppgaver, også på hårmodeller du ikke har benyttet deg av tidligere, men da kun bilder og hvilke valg som er tatt i forhold til hårfarging.
Som medlem av hårmodeller.no får du som en frisør eller frisørlærling 2 måneder gratis, deretter skal du betale et fast beløp, enten selv eller via salongen, for å kunne benytte deg av disse fordelene. Vi ønsker i hovedsak at dette er noe hver enkelt salong skal se på som et positivt bidrag til sine frisører og frisørlærlinger, og det da er salongen som tar seg av betalingen. Vi vil derimot ikke å hindre enkeltpersoner i å benytte seg av tilbudet hvis det er ønskelig og har derfor også en overkommelig pris per frisør eller frisørlærling.banner

Om oss

Det skal gjøre hverdagen til en frisør eller frisørlærling enklere ved å slippe å måtte ut og oppsøke enkeltpersoner for å finne riktig hårmodell. Enkeltpersoner som ønsker å være hårmodell, men som ikke har de riktige kontaktene, vil også ha muligheten til å bli hårmodell og få billige hårklipp, farge osv.

Les mer om hårmodeller.no

Kontakt oss

Skulle det være noe du lurer på eller noe du savner på nettsiden, så setter vi pris på om du skriver noen ord til oss.

Kontakt oss her

Følg oss på Facebook og twitter

FacebookTwitter
© Copyright 2009-2017, Hårmodeller.no - alt innhold er beskyttet av åndverksloven - Utviklet av www.futurebanana.com.