Ofte stilte spørsmål

- Hvordan sletter jeg min hårmodellprofil eller frisørprofil?

Det er en mulighet for å slette sin profil under ”Endre informasjon” i venstemenyen når du er logget inn som frisør eller hårmodell.


- Hva er forskjellen på å sette min hårmodellprofil eller frisørprofil inaktiv i stede for å slette den?

Når en profil er inaktiv, vil den være usynlig for frisører og frisørlærlinger og ingen frisører eller frisørlærlinger vil kunne søke deg opp. Fordelen med å sette sin profil inaktiv er at du til enhver tid har muligheten til å komme tilbake og aktivere din hårmodellprofil, når du vil være hårmodell igjen.
Når du sletter profilen din, vil all informasjon om deg og de oppgaver du har lagt opp eller deltatt på, forsvinne fra deg. Du kan ikke ombestemme deg på samme måte som hvis du setter deg inaktiv. Din mailadresse som du brukte da du registrerte deg, vil heller ikke kunne benyttes hvis du skulle ha et ønske om å komme tilbake, du må benytte en ny.


- Jeg har glemt mitt passord, hvordan får jeg nytt?

Under login knappen er det en glemt passord link. Der skriver du inn eposten som du har registrert deg med. Du vil da få et nytt passord til hårmodeller.no på mailen din.


- Jeg får ikke passord når jeg har spurt om det.

Det kan hende at mailen fra hårmodeller.no har havnet i ditt spamfilter, se om den ligger under spam.
Det kan også være du har brukt en annen mailadresse når du registrerte deg, enn hva du tror. Sjekk dine andre mailer hvis du har flere.


- Jeg har lastet opp nye bilder på min profil, men de vises ikke.

Browseren har en tendens til å "huske" de gamle bildene du hadde på profilen. Klikk refresh i browseren eller trykk f5. Så burde de nye bildene vises. Logg evt ut og inn av din profil. Du skal også huske å klikke på "endre bildet" når du har lastet opp et nytt bilde.


- Hvorfor får jeg ikke logget inn?

Se etter skrivefeil i både epost og passord. Virker det fremdeles ikke kan du prøve å få tilsendt et nytt passord.


- Hvorfor får jeg ingen forespørsler fra frisører eller frisørlærliger?

Frisører ser gjerne etter hårmodeller som har en oppdatert profil. Husk å oppdatere hårmodellprofilen din, så all informasjon stemmer og er utfylt, og profilbildet er oppdatert. De hårmodellene som krysser av på at de er villige til flere ting, vil selvfølgelig også ha flere muligheter til å bli kontaktet.


- Har dere egne salonger, og hvor er de?

Nei, vi har ikke egne salonger. Hårmodeller.no er et bindeledd mellom de som ønsker å være hårmodell, og frisører og frisørlærlinger over hele Norge.


- Hvor gammel skal man være for å være hårmodell?

Man skal være 14 år eller eldre for å være hårmodell på hårmodeller.no.


- Hva er brukervilkårene for frisør på Hårmodeller.no?

Les våre brukervilkår her.

 

 
banner

Om oss

Det skal gjøre hverdagen til en frisør eller frisørlærling enklere ved å slippe å måtte ut og oppsøke enkeltpersoner for å finne riktig hårmodell. Enkeltpersoner som ønsker å være hårmodell, men som ikke har de riktige kontaktene, vil også ha muligheten til å bli hårmodell og få billige hårklipp, farge osv.

Les mer om hårmodeller.no

Kontakt oss

Skulle det være noe du lurer på eller noe du savner på nettsiden, så setter vi pris på om du skriver noen ord til oss.

Kontakt oss her

Følg oss på Facebook og twitter

FacebookTwitter
© Copyright 2009-2017, Hårmodeller.no - alt innhold er beskyttet av åndverksloven - Utviklet av www.futurebanana.com.