Hårmodeller.no er en portal mellom frisørlærlinger, frisører, salonger og hårmodeller

Det er alltid et behov for hårmodeller når man utdanner seg som frisør, men ikke alle frisørlærlinger vet hvordan de skal finne hårmodellene sine. Mange bruker mye tid og energi på å spørre rundt seg om noen kan sitte hårmodell, eller oppsøker steder som kjøpesentre ol. for å finne noen med passende hårlengde for en oppsetning. Dette kan både være flaut og frustrerende.

Frisører og kreative team som skal ha visninger eller kurs, går samme runde for å finne sine hårmodeller, eller mer kostbare tiltak som feks. å sette inn en annonse i en avis for å nå flest mulig.

Mange har ønsker om å sitte hårmodell, gjøre en forandring, fornye seg, friske opp og spare penger i samme omgang, men ikke alle kjenner en frisør eller vet hvem de skal oppsøke for å bli hårmodell.

Med hårmodeller.no ønsker vi å lette hverdagen til frisører og frisørlærlinger ved å ha hårmodeller samlet på et sted.

Frisører og frisørlærlinger kan velge fritt og ubegrenset mellom alle våre hårmodeller.

I tillegg til å være en portal mellom frisører og hårmodeller er hårmodeller.no et verktøy for frisørlærlinger. Her kan man motta oppgaver og prøver fra lærlingsansvarlig og få tilbakemelding. Legg inn bilder av hårmodellene til oppgavene. Ha til enhver tid oversikt over kommende prøver og øvrige begivenheter i kalenderen din.

Kommuniser med andre frisører og frisørlærlinger for inspirasjon, råd eller spørsmål.

Hårmodeller.no er til for å hjelpe og lette hverdagen til frisører og frisørlærlinger så de kan fokusere på det som er aller viktigst i faget - lære, erfare og skape.
banner

Om oss

Det skal gjøre hverdagen til en frisør eller frisørlærling enklere ved å slippe å måtte ut og oppsøke enkeltpersoner for å finne riktig hårmodell. Enkeltpersoner som ønsker å være hårmodell, men som ikke har de riktige kontaktene, vil også ha muligheten til å bli hårmodell og få billige hårklipp, farge osv.

Les mer om hårmodeller.no

Kontakt oss

Skulle det være noe du lurer på eller noe du savner på nettsiden, så setter vi pris på om du skriver noen ord til oss.

Kontakt oss her

Følg oss på Facebook og twitter

FacebookTwitter
© Copyright 2009-2017, Hårmodeller.no - alt innhold er beskyttet av åndverksloven - Utviklet av www.futurebanana.com.